01 februari 2013

PLANERAD FREDAG

Problemet när man tackar ja till att jobba samma dag som man ska på fest:
man måste planera hela sin kväll, innan man ens har åkt till jobbet.
Packa, fixa och tänka igenom några extra gånger så att man inte glömmer ta med något.
Men jag är glad ändå, för jag får jobba med mitt favoritlag,
och jag får använda min nya tröja från second hand, som jag är helt förälskad i.
Den påminner om en målad tavla.

5 kommentarer:

 1. Jag är fasen också helt förälskad i din nya tröja. Jeklars vad vackert! Vart kommer den ifrån tro? Vem har skapat den? Min färgskala rakt igenom nämligen så skulle vara coolt att ha en slappare tisha i något liknande! Mega-grym och snygg outfit också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar second hand och alla historier som kan finnas bakom! man hade ju dock velat ha en liten beskrivning på en lapp varje gång man köper något haha. Tack!

   Radera
 2. Meeen fasen också. Jag som hade skrivit så himla långt här också försvann det tydligen :/ FASEN! Men ändå. Kan man inte starta en sånn second hand då? Kanske inte på allt för det skulle inte dom som lämnar in kläderna palla med men några utvalda plagg liksom? Sjukt fint skulle det ju vara ju! Hittade ett läskmärke en gång som hade författat små historier på sina olika läsk om hur frukterna hade ett bra liv och var nöjda och glada när dom hoppade ner och blev läsk. I apelsin-läsken så var det bara glada apelsiner som hade fått en massa sol på sig och levt ett bra och långt liv typ. Haha! Nu vet man ju att det mest troligt inte var så och att apelsiner inte har något liv men jag älskar ändå att fantisera iväg i såna banor.

  Sen det här som du skriver hur du tänker om second hand alltså. Är precis som jag skrivit det själv ju! Tokgillar att gå runt och spana bland gamla grejer på marknader och loppisar och i second hand butiker såsom röda korset och grejer. Man vet aldrig vad man kan hitta och jag brukar alltid fantisera ihop och undra över hur det såg ut när och där det tillverkades, vilka var med då och vem eller vilka har ägt det man just nu står och tittar på? Vad är deras historier och livsöden? Underbart ju. Fast så kan jag till och med tänka någon gång om jag ser ett ciggpaket ligga på slängt på backen i en busskur också iofs. Haha! Är det normalt tro?

  Därför gamla porträtt och sånt också kan intressera mig som jag sett ibland. Vilka är människorna på bilderna och vad gör dom idag och vilka var dom på den tiden? Vad hände i deras liv och vilka människor stötte dom på också vidare? KUL JU!

  Vi borde sitta ner och prata om sånna här saker någon gång kan jag tycka!

  SvaraRadera