09 mars 2010

K A T A S T R O F

Ja, så stavas det, och så säger man när man ser mitt hår.
Färga det mörkt? Fail.
Vi får se hur det ser ut imorgon.

11 kommentarer:

 1. Det ser inte klokt ut!

  SvaraRadera
 2. Nej det gör det verkligen inte!

  SvaraRadera
 3. you and me both babe isf! (mitt är väl gult nu)

  SvaraRadera
 4. Har du färgat igen? mitt håller i 6-8 veckor. Får vänja mig. Men har ju alltid haft ljusa slingor i håret som har kommit på sommaren, nu ser det vidrigt ut, typ mörktmörkt hår med orangea slingor i princip :( gråååter.

  SvaraRadera
 5. tvätta det ofta typ.. ja jag sprayade i lite blekningsspray för att få bort ränderna, big mistake huhu. jag kör på mössa 24/7 tills jag kommer på en lösning.

  SvaraRadera
 6. Jag ska köpa en till hårfärg idag för att försöka jämna ut det så mycket som möjligt. Beställde fel jacka också haha, så mycket fail på en dag liksom. Så ska ner på stan och köpa den "riktiga" idag, om den finns i rätt färg och storlek. Hatar mitt liv.

  SvaraRadera
 7. Du ta grymma bilder. Detta var ett jätte snyggt foto hur fixade du bilden så det ser old school ut?

  SvaraRadera
 8. huhuhu nä, fan vad tråkigt. hur blev omfärgningen? hoppas jackan fanns!

  SvaraRadera
 9. Sofia: Haha, tack så jättemycket. Jag la på brus på ett nytt lager, drog ner det till typ 20-30% och sen drog jag ner det till svartvitt brus så att det inte blid vidrigt med rött grönt och blått i princip. Jag tycker det är snyggare än att bara lägga på ett lager med brus.
  Linda: ja det var sjukt tråkigt haha. Omfärgningen gjorde det hela acceptabelt så nu är det okej, kan gå omkring med det utan att skämmas. Jag kommer vänja mig. Jackan fanns och den köptes! Kanske blir bild idag.

  SvaraRadera
 10. vilket program använder du? :)

  SvaraRadera
 11. Använder en gammal person av ps, ehm. Photoshop Elements 4.0 men brus/Noise finns i alla ps versionerna vad jag vet.

  SvaraRadera