07 mars 2010

FISKAR, FÖNSTER, SOL
Legat i sängen och tittat på de där tre fiskarna i mitt fönster i en timme.
Händelserikt.
Känns som söndag.

Känner prestationsångest, vet inte riktigt vilka som kikar här.
Det är inte som det var innan.

7 kommentarer:

 1. Oj är inte den skålen lite liten?

  SvaraRadera
 2. Jo visst är den det, är ingen skål heller tror jag. Men jag gillar att plåga djur... Tur att dem brukar vara i ett stort och underbart akvarium annars!

  SvaraRadera
 3. nä men, djurplågeri therese! (fast ser fimla mysigt ut) vi tog bort vårt idag :O

  SvaraRadera
 4. Tog bort?! Det har alltid funnits i ert hus! Herregud. Jag älskar djurplågeri.

  SvaraRadera
 5. fiiiiiiiiiishy gilla den sista bilden

  SvaraRadera
 6. har studerat den sista bilden ett tag nu...och har kommit fram till att jag identifierar mig ganksa mycket med fiskjäveln, simmar runt, runt, ingen klar tidsuppfattning..allt runtomkring mig är suddigt, mörkt..odistinkt.

  ljuspunkten för dagen är när jag bli matad, men glädjen är kortvarig och lika snabbt som den kom försvinner den.

  jag trivs bra i min skål( burk, om du nu skulle föredra det) jag känner mig hemma i den, känner igen vartenda litet hörn av den, kan den utan och innan, där känner jag mig trygg..men samtidigt, jag vill ut...eller vill jag det? Lämna allt skit, rensa vattnet, ut i det stora havet, spännande...och skrämande. min uppfattning om det stora blå känns som en fiktiv skev bild baserat på det jag vill se och det skrämmer mig att bilden i mina tankar kan krossas i den första sekund som jag beger mig ut, ut ur min skål.

  men jag har kommit fram till att jag är beredd att ta den risken, jag lever hellre i sanningen än att leva i den ovisshet jag lever i nu.

  varför skriver jag detta? jag vet inte...men jag ahr precis sett nyckeln till frihet och brightblack morninglight spelas i bakrunden på spotify...och sen såg jag den här jävla fiskbilden..

  SvaraRadera
 7. daj: thank you
  d: nu funderar jag på om du är diane eller annan random d, i vilket fall vill jag nog säga att du har förgyllt min dag, som har varit riktigt jävla hemsk, vill liksom lägga mig i sängen i fosterställning och gråta egentligen. Men nu ler jag. Tack.

  SvaraRadera